Site Overlay
Milkshake bewaren

Milkshake bewaren

Milkshake bewaren zodat je langer van deze lekkernij kunt genieten tijden warme zomerse dagen, of gewoon wanneer je er zin in hebt.

Net als bij de meeste recepten zijn er veel mensen die het lekkerder vinden om een grotere hoeveelheid klaar te maken. Dat is bij deze zuiveldrank niet anders.

Natuurlijk zullen de meesten wel één of twee glazen op dezelfde dag drinken, maar als je meer gemaakt hebt, wilt je dit natuurlijk ook zo lang mogelijk kunnen bewaren.

Houdbaarheid Milkshake

Milkshake is natuurlijk het lekkerste als je deze vers gemaakt hebt en meteen opdrinkt. Toch kun je de shakes ook wel langer bewaren.

Bijvoorbeeld in de vriezer tot wel 3 maanden.

Vers gemaakte milkshake kun je eigenlijk buiten de vriezer niet lang bewaren. In de koelkast, als je het drinken goed bewaard in een bak of drinkbeker met afsluitbare deksel, is het slechts een dag houdbaar.

En dan moet je nog uitkijken dat de shake niet uitdroogt of dikker wordt door vochtverlies.

Milkshake bewaren

Een milkshake kun je het beste direct of binnen een paar uur drinken.

Wil je het langer bewaren dan doe je dat bij voorkeur in een afsluitbaren drinkbeker waarin de shake luchtdicht bewaard kan worden.

Milkshake invriezen

Milkshake invriezen? Ja, dat weten niet veel mensen, maar het kan prima worden ingevroren. Ondanks het feit dat dit een melkproduct is

In diepvriesbakken doen en luchtdicht afsluiten.
Voorzien van etiket met naam en datum.

Ontdooien doe je in de koelkast. Tijdens het ontdooien regelmatig omroeren.

Deel ons op social media